Telefonisystem & Växlar

 

 

2925EricssonLG_logo_cmyk1

 

Ericsson-LG

Ericsson-LG telefonsystem har utvecklats för att möta användarens krav idag, men även i framtiden. De kan växa och utvecklas tillsammans med användaren, från 6 till 6000 anknytningar. Karakteristiskt för samtliga Ericsson-LG telefonsystem är en stor flexibilitet och användarvänlighet. Systemets konstruktion medger full integration via nätverk till data- och talsvarsapplikationer. Verksamheter med kontor geografiskt utplacerade i världen kan sammanlänkas via egna dataförbindelser eller via Internet.
Systemen är avsedda för såväl små som stora företag och är utvecklade för att anpassas till, och förändras efter företags varierande behov. Kommunikationssystemen är mer än telefonsystem, de utgör en idealisk plattform för all typ av kommunikation. PC-baserade telefonistarbetsplatser, integration med kundregister, trådlös telefoni, IP-telefoni, traditionell telefoni, externa kontor, mobila anknytningar och statistik är några av möjligheterna som erbjuds.<br/>

iPECS

iPECS från Ericsson-LG är en kommunikationsplattform som är framtagen för att uppfylla de krav som din affärsverksamhet kräver. Med iPECS kommer alla dina behov av kommunikation att kunna tillgodoses genom alla de avancerade och moderna telefonifunktioner som finns i systemet. Systemet ger dig helt enkelt en smart integrerad röst- och datalösning till en rimlig kostnad.
iPECS gör det lätt att anpassa telefonilösningen efter användarens behov. Systemet är mycket smidigt och enkelt att installera och administrera. Då man använder samma infrastruktur för både tal och data kommer kostnaderna för telefonin att minska. iPECS är ett modernt IP-telefonisystem med alla användarvänliga och viktiga telefonifunktioner som krävs av en modern telefonilösning. Eftersom iPECS är ett rent IP-system (till skillnad från konverterade TDM-system) klarar iPECS att i grundutförande hantera större samtalsmängder utan att behöva kompletteras med fler IP-kanaler.
LG har under ca 50 år tillverkat och levererat telefoniutrustning av högsta kvalitet, över hela världen. Vi förstår att både tal- och datakommuniktion är av största betydelse för framgång, hos såväl små som stora företag. Varje iPECS komponent är i detalj utvald av kvalitets- och säkerhetsskäl och undergår dessutom stränga miljö- och säkerhetstester.

IP Telefoni

Med IP telefoni så kan ni enkelt koppla samtal mellan två eller fler datorer (softphone). Man kan enkelt koppla in en systemtelefon i datauttaget och använda telefonen.
IP Telefoni används mer och mer i dagens kontorsmiljö och gör det enkelt att hantera era samtal. Med IP telefoni så håller man väldigt låga kostnader i och med att det går igenom internet. Fördelen med IP telefoni är att er växel kan integreras med flera kontor runt om i världen och nås från ett telefonnummer.

(S)IP Telefoni

Idag ansluts vanligtvis företagsväxlar antingen med ISDN-duo (Bri) eller ISDN-multi (Pri). Dessa förbindelser är digitala och används endast för telefoni. ISDN via sip är en alternativ anslutningsform för ISDN-växlar, genom att ansluta genom ISDN-gateway istället för isdn-duo eller multi kopplas samtalen via befintlig internetanslutning, på samma sätt som med tjänsten sip-anslutning medföljer webbaserade gränssnitt för administration av växeln. Med ISDN via sip kan man enkelt ansluta externa ip-anknytningar till isdnväxeln för lokalkontor, hemarbetsplatser etc. Kort sagt , med ISDN via sip gör ni er gamla växel modern och förlänger eran redan gjorda växelinvestering.
ISDN via sip kan beställas till växlar med 2-8 BRI eller 1-4 PRI.

 

Kontakta oss på 031-755 55 00 , info@aogroup.se eller via formuläret nedan så berättar vi vad vi kan göra för ert företag!