Oavsett om du behöver hjälp med Larm Kameraövervakning Passersystem

Vi hjälper företag att skydda sina verksamheter mot alla tänkbara säkerhetsrisker, från cyberhot till fysisk inbrott, med våra specialiserade kamera och larmsystem.

Där vi kommer in bäst - Helhetslösningar

Då vi är återförsäljare för olika märken kan vi skräddarsy just vad du behöver för att känna dig trygg.

Säkerhet Passage

AO Group samarbetar med ett stort antal ledande aktörer på marknaden och vi kan skräddarsy en lösning som passar bäst för ert ändamål. Det gäller både säkerhet och passage, med nutida och framtida lösningar så blir det mer vanligt att säkerhet och passage slås ihop och blir en enhet för att integrera det så smidigt som möjligt oavsett om det gäller hemma, kontor eller fabriksmiljö.

https://www.high-endrolex.com/40

Se även möjligheten att integrera passage och säkerhet i Control4, för en komplett överblick i en app.

När det kommer till larmbolag, så har AO Group ett nära samarbete med Securitas för att komplettera säkerheten med ett vaktbolag.

Larm

AO Group har en lång erfarenhet av säkerhet i allmänhet samt ett brett utbud av olika lösningar som anpassas efter kundens önskemål, om det är så att ni bara vill ha ett inbrottslarm eller mer avancerat och koppla ihop det med ett passagesystem.

Vi samarbetar med bl.a med Ksenia, Vanderbuilt, Power Series Neo, Gallaxie.

Passage

När det kommer till passage, så kan vi hjälpa till med allt från den enstaka dörren till större dörrmiljöer så som hyreshus uppgångar, hotell, fastigheter osv. Till vår hjälp använder vi oss av axema, Aptus, 2n och även control4 beroende på dörrmiljö. Givetvis kan vi koppla allt till larmet för att få en smidig helhetslösning. Ser även till att det blir godkända låskistor och cylindrar.

Kameraövervakning

När det gäller säkerhet så har kameror alltid varit ett bra komplement till inbrottslarmet, för att säkerhetsställa vem eller vad som har orsakat skador på er fastighet, hus eller annat. Vissa kameror är där för att avskräcka, medan andra skall vara mer diskreta. Allt detta tar vi i beaktning till ert projekt. Gällande syfte så finns det en rad olika kameror och program att använda sig av, program som vi använder oss av är Milestone, WisenetWave och Hikvision.