Smartahem

Vill du bli mer energieffektiv?

Smarta hem

Smarta apparater och elektronik
Larm, kameror och passagekontroller
Styr ditt hem med en app

En snabböversikt av ditt hem.

Livet blir hektiskt – men när din teknik är ansluten till ett enkelt att använda system hjälper det till att ta bort några av de dagliga små påfrestningarna. Ett riktigt smart hem gör ditt liv bekvämare och ditt hem säkrare, bekvämare och lätt att njuta av.
https://www.high-endrolex.com/41

Vi ansluter smarta enheter för att fungera unisont, och levererar en smart hemupplevelse som gör livet bekvämare, säkrare och njutbart.

KNX

Med vår expertis inom KNX-protokollet skapar vi skräddarsydda lösningar som tillåter smidig kommunikation mellan olika enheter i ditt hem, för full kontroll och flexibilitet.

Control 4

Som Sveriges ledande leverantör av Control 4 skapar vi unika och anpassade smarta hem. Med intuitivt gränssnitt och bred enhetskompatibilitet är Control 4 lösningen för ett enkelt och centralt styrt smart hem.

Fjärrstyrd

Med våra fjärrstyrningslösningar har du alltid kontroll över ditt hem, var du än befinner dig. Justera temperatur, ljus och säkerhetssystem direkt från din smartphone.
KNX – Partner
KNX – Partner

AO Group kan stolt presentera att vi är KNX partners. Det innebär att vi som företag gärna hjälper er med allt inom KNX, stora som lilla projektet. KNX går ju även ihop med smarta hem och går utmärkt att integrera med Control4 för att få en sömlös övergång mellan ljus, värme, kyla och andra smarta hemlösningar.